tisdag 29 september 2020

29 September 2020 En sväng till Eko

 Hej.

I Söndags var vi iväg en sväng för att titta lite på Dollarstore inne i stan.

Men då vi var tidigt ute och dem inte hade öppnat ännu bestämde vi oss för att åka till Rusta, City Gross och Ica Maxi för att se om dem hade kommit ut med några nya julsmaker eller något juligt pynt. Hittade en ny julsmak på Ica Maxi och det var Juleskum Blåbär vilket var roligt då vi letat efter just den. Var nyfiken på att testa och se vad vi tyckte om den, men det kommer ett inlägg om det imorgon.

Anledningen till detta är att efter vi hade varit på Dollarstore ville vi ha något mer att göra plus att vi behövde köpa ett nytt duschhandtag. Vi visste att vi hade sett en som vi ville ha på Eko så vi bestämde oss för att åka dit.

Vilken lycka att vi gjorde det för dem hade börjat packa upp sina julsaker. Fanns väldigt mycket fint som det redan hade fått upp. Så här kommer lite bilder på det.












Dessa som gömmer julgransfoten i som verkar vara i sammet tycker jag är väldigt fina. Skulle själv vilja ha en i röd. Hade passat så bra till vårat tema i vardagsrummet. Tillsammans med dem röda Angelstad gardinerna ifrån rusta. Kanske inte stämmer överens med den röda färgen då jag har för mig att gardinerna är lite mer mörka i den röda färgen. Men tror det skulle bli väldigt fint ändå.Allt dem hade hunnit fått upp på jul avdelningen var väldigt fint. Så kan tänka mig att det som är kvar för att plockas upp kommer vara lika fina saker. Så det kommer verkligen bli en sväng dit igen om någon vecka eller två.

Önskar er en bra dag.

// Marre & Jimmers

 

2 kommentarer:

Annas Strålande Jul sa...

Åhh så härligt med en butik som börjat plocka fram julutbudet!! Underbara bilder!

Marre82 sa...

Ja det håller jag med om :) tack så roligt att kunna dela med sig om vad butiker har fått ut på hyllorna