torsdag 17 september 2020

17 September 2020 Jularna som varit 2011 och 2012

Hej.

Satt vid datorn och skulle gå igenom bilderna från förra julen. Av någon anledning så hade jag inte tagit så mycket kort. Om det var för att det var så mycket som hände runt omkring oss under det året eller vad det var kan jag inte svara på. Tyckte det skulle blir lite tråkigt att lägga ut kanske tre bilder från förra året. Så tittade jag igenom alla mappar på datorn från jular som varit innan. Tänkte det kunde vara roligt att se vad som har förändrats genom året när det gäller julpyntandet.

År 2011 så bodde vi i mammas lilla torp. Bodde där i ett och ett halv år som en mellan landning för att hitta någon lägenhet i närheten.

 Har några bilder ifrån den tiden då man julpyntade.


Köket fick bli lite julfint med julgardiner, ljusstake, röd vaxduk och lite annat.

-----


Sovrummet satte vi upp en ljusslinga i taket, i fönstret hänger en stjärna av mässing och gardinerna hade vi beställt ifrån Jotex.

-----



Vardagsrummet fick också lite julpynt. Rummet är litet så man fick inte plats med så mycket då vi hade stora möbler i rummet.  Men det blev mysigt ändå med det man hade. Har för mig att julen firades tillsammans med en av mina bröder och hans son det året.

-----

Året därpå 2012 flyttade vi in i lägenheten i november så det fick bli att julpynta medans man packade upp. Blev inte så mycket julpynt det året men det gjorde inget.


Köksfönstret fick julgardiner och ljusstake medans borde fick juldukar och lite annat smått och gott.

-----


Sovrummet fick stjärna och gardiner ifrån Jotex. Hade inte tagit några kort på dem andra rummen men det blev nog inte så mycket där heller då det var så mycket annat som skulle göras med upp packningen.

Hade tänkt att lägga upp alla bilder från år till år i samma blogginlägg men kände att det blir så mycket bilder. Så mer kommer i nästa blogginlägg.

Ha det gott.

// Marre

Inga kommentarer: