måndag 28 september 2020

28 September 2020 Varit på Ö&B

 Hej.

I fredags var vi iväg till Ö&B mycket för att vi ville se om dem komma ut med sina julsaker. Men det hade dem inte gjort. Hittade en bra tidig julklapp till Skruttan och Lucy som dem tyckte väldigt mycket om. Dem har en lite mindre som dem fick när dem bara var några månader. Men nu tyckte vi att det var dags för något som var större. 




Leopardmönstret passar dock inte riktigt in i våran inredningsstil men vad gör det när små kissarna har roligt. Dem har lekt här väldigt ofta sen dem fick den.

Kostade 500 på Ö&B vilket vi tycker är väldigt billigt.

Vi har skaffat oss Instagram nu klicka här för att komma dit och följ oss gärna där också.

Glömde att skriva igår om att vi köpte solcellslampor på Rusta som nu sitter i våran trädgård och lyser upp höstmörkret.



Det blev väldigt fint och mysigt, innan så var det mörkt förutom ytterlampan som lös.

Ljuset som syns på andra bilden är ifrån grannen, har tre stycken grannar som bor närmast oss två på baksidan av huset och så en på framsidan. Så rätt skönt att bo på landet med skog, grusväg och åkrar nära in på och djurlivet här är mer än vad vi är vana med. Men det är så mysigt. 😊

Märker att hösten verkligen är på väg och bladen börjar skifta färg, gräsmattan har fått massa löv på sig som ramlat ner.




Några orange blommor håller i sig med sin färg.

Hur långt har hösten kommit hos er?

// Marre & Jimmers

Inga kommentarer: