tisdag 19 september 2017

16 - 18 September

Hejsan.

Har varit dålig på att blogga dem senaste dagarna. Har inte gjort så mycket mer än att man haft den vanliga en gång i månaden värken och så huvudvärk på det.

Idag så kom slingan med stjärnorna på. Den var lyser jätte fint i sitt varm vita sken. Så den kommer passa bra på räcket som är nära trappen.


Idag har det varit tråkigt mulet väder och man har inte riktigt haft lust med något alls. Satt vid datorn ungefär en kvart för att sedan sitta i vardagsrummet och titta i Lineahemmas katalog där det hade kommit massor med roliga och fina julpynt. Har ni inte varit inne på den sidan innan så gå in och titta. Jag "fönster shoppar" mer eller mindre men tycker att det är avslappnande att sitta i soffan med en varm filt på sig, en varm kopp med te och titta i en inredningskatalog. Speciellt om det är julpynt i. Man är mer van att sitta vid datorn nu för tiden, så fort man ska shoppa något hemifrån så är det via datorn. Jag föredrar att sitta i lugn och ro utan användning av varken mobil eller dator och titta i en katalog. Så vet ni någon mer som har katalog med inredningar i så hojta gärna till i kommentarsfältet nedanför.

Ha det gott.

Kram Kram // Marres82

Inga kommentarer: