tisdag 12 september 2017

12 September

Hejsan

Idag har det varit väldigt regnigt men solen tittade fram på eftermiddagen.

När sambon kom hem från jobbet så kollade han brevlådan och där i låg det ett paket från Aliexpress. Trodde först att det var banden vi beställde men det var glitter blommorna. Dem är jätte fina och är super nöjd med dem. Fick några extra med så det blir att dela med sig till min mor så hon också får det lite glittrigt hemma till julen.

Dem först är gröna och dem passar utmärkt till julen. Vet inte om dem kommer få sitta i gardinerna eller om dem kommer få pryda en av granarna. Vi har två granar en som vi har i datarummet eller vardagsrummet och en som kommer få vara i sovrummet eller där nere i hallen.



Och här är dem andra. Älskar glitter framförallt när det börjar närma sig julen. Så det kommer bli fint när dem väl får komma upp till julpyntet.

Annars idag har det inte hänt så mycket mer än att min mage har gjort uppror. Skulle ha gjort så mycket idag, men har inte blivit något alls. Förutom att jag gjorde om klockan som vi har i gästrummet. Med tanke på att det ska vara mer kina tema där inne så passar det inte så bra med en barnklocka. Så nu är den omgjord för att passa in lite mer.

Ha det gott.
Kram Kram // Marres82

Inga kommentarer: