måndag 9 september 2019

9 September 2019 Regniga dagar

Hej.

Det har varit några regniga dagar nu, så när jag inte riktigt vetat vad man ska hitta på har jag målat om ljusstakar, julgranskulor och lite annat. Varit både ett roligt och mysigt "pyssel". 
Ljusstakarna har varit träfärgade innan och kände att dem nog skulle bli gladare av lite färg.
-----
Hittade också en schablon som jag blev väldigt förtjust i och funderade lite på vart och vad jag skulle använda den på. Hittade en träskål i våra gömmor som jag tyckte skulle passa perfekt att ha i vardagsrummet till julen. Målade även om lite julgranskulor, såg sen att dem svarta inte blev riktigt bra när jag hade tagit kort på dem så jag målade dem igen. 


-----
Skönt att ha färdigt lite saker tills det är dags att börja göra det julfint hemma. 
Väntar på att Rusta ska komma ut med sin julkollektion, någon som vet när dem gör det?

Hittade en vit gardin förra året med guldiga stjärnor på, skulle vilja se om dem kommer ut med några i år också. Men med silvriga stjärnor på, som jag vill ha till vårat vardagsrum.


-----

Ha det gott.

Kram Kram Marre

4 kommentarer:

Annie sa...

Själv är jag väldigt nyfiken på IKEAs julkollektion i år!

Marre82 sa...

Ja det ska bli intressant dem hade jättefina julgranskulor förra året som jag helt missade att köpa. Men i år blir det nog ett besök där när dem fått fram alla julsakerna :)

Annas Strålande Jul sa...

Vilken kul idé att måla om adventsljusstakar och julgranskulor! Så fina de blev.

Marre82 sa...

Tack så mycket <3 Kände att dem behövde piffas till lite ska bli väldigt kul att få se hur dem blir till första advent när dem lyser i fönstren. Även julgranskulorna ska bli roligt att se hur det blir i granen :)