torsdag 27 augusti 2020

27 Augusti 2020 Mer tips på Julfilmer

 Hej.

Idag tänkte jag tipsa om mer julfilmer som jag  sett under dem närmsta dagarna.


Den här filmen handlar till en början om Ella och hennes syster Marianne som tycker om julen och även fixa till fester med julteman. En dag får dem en ny kund som är chef för ett leksaksföretag som behöver deras hjälp, det går lite sådär i början då Edward känns lite klumpig i hans ordval. 

-----

Den andra Julfilmen är:

Jessica är en tjej som jobbar som kock i New York. Prinsen Jack är i stan för att hitta en sista minuten kock till slottets årliga julfest. Då han inte var nöjd med någon mat deras först anställda kock hade lagat i ordning. Jessica visar starkt att hon inte alls bryr sig om att han är prins. Hur det går får man se under filmens gång.

-----

Den tredje Julfilmen är:

Två främlingar som är helt upptagna möts genom att hjälpa en gammal dam som förlorat sina julsparande pengar.  Dem möts till och från runt staden dem befinner sig i genom julmagin och kanske ödet så hittar dem något mer som dem inte verkar tänka på att dem behövde.

-----

Den sista Julfilmen som jag sett är:

Filmen handlar om en kvinna som ska till sina föräldrar för att fira julen. Denna julen kommer bli speciell för henne då hon ska ta med sig sin pojkvän. Hon ringer till sina föräldrar för att berätta den glada nyheten går sedan för att träffa sin pojkvän. Som dock har andra planer, han tycker att allt går för fort fram så han beslutar sig för att göra slut bara några få dagar innan julen. Hon vet inte vad hon ska ta sig till men går på en väns julfest och träffar där en man som jobbar som skådespelare mest för reklam men han väntar på att få ett stor roll. Både mannen och kvinnans två vänner tycker att det är en bra idé att mannen följer med kvinnan hem och spelar hennes ex. Kvinnan är väldigt osäker på den planen men vill inte ringa hem för att tala om att hon inte skulle ha med någon till deras julfirande. Så hon bestämmer för att gå mer på planen och dem tyckte att allt skulle bli en bra träning för mannen att kanske ta sig så långt att han får en stor roll. Hur det går får man se i filmen.

-----

Det var dessa som jag hunnit med att se. Skulle verkligen vilja titta lite på mer julfilmer men just nu väntar jag med det.

Hoppas att allt är bra med er. 


// Marre

Inga kommentarer: