tisdag 19 november 2019

19 November 2019 En utflykt med mamma och bror.

Hej.

Igår var jag iväg med min mamma och en av mina bröder till Rusta, fick en eller om jag ska säga tre tidiga julklappar av min mamma. 
Älskar dessa gardiner, det går inte att undgå att det glittrar om dem när man går förbi. Dem är verkligen juliga för mig. Så tack mamma för dem fina gardinerna, dessa gardinerna kommer få vara med fler jular framåt. 

-----

Vi var även inne på Willys där hittade jag denna glassen.


Och mums så god den är, jag brukar inte tycka om marsipan annars om det inte är på tårta. Men den här glassen var riktigt god med små bitar choklad i. 

Min sambo som älskar marsipan tyckte självklart om den också, han tyckte den var försvinnande god och kunde knappt sluta äta av den.

-----

Idag ska jag fortsätta med sovrummet så fort det blir ljusare ute. Måste också leta runt lite om jag hittar några glödlampor till stjärnorna. 

Men först Grattis på födelsedagen bror :) 

Ha det gott.

Kram Kram Marre

2 kommentarer:

Annie sa...

Så fint med röd sammet (för det är väl gardinerna?). Vilken tur att du har en sådan snäll mamma! Jag har sett röda adventsstjärnor i sammet och de är så sjukt snygga! Men jag har inte råd med det i år tyvärr; får bli en billigare variant på Rusta.

Marre82 sa...

Ja gardinerna är i sammet :) Ja hon har alltid varit omtänksam <3
Om det är dem mörkröda med guldstjärnor på som du menar? Dem hur fina som helst jag och sambon var på Rusta och köpte tre stycken.Dem kostade då 50 kr, nu är det rea pris på dem och kostar 37,50 :) https://www.rusta.com/se/adventsstjarna-velvet-p773211540102.aspx
Vi har inte heller så bra ekonomi så vi håller oss till Rusta, Ö&B och Dollarstore om vi ska köpa hem något. Samtidigt ligger det nog en smålänning i mig efter min mor så billigast är roligast och man kan få det lika fint som om man skulle köpa dyrt.