lördag 30 november 2019

30 November 2019 Vårat sovrum

Hej.

Tog lite bilder på vårat sovrum, har julbäddat i sängen och även lagt på röda dukar. Men denna gången tog jag lite bilder på fönstren och vovvens julgran. Jupp han har en egen julgran det här året då han älskar att sova bredvid dem och även titta på dem. Han är 11 år så tycker att han förtjänar en gran.

Så till bilderna.


Så Asterix gran som han har vid sin vovve säng. Frågade honom vad han ville ha för ljus i granen och visade honom en ljusslinga och en vanlig julgransslinga.Trodde först inte att det skulle fungera utan hade på känn att han skulle gå därifrån. Men han la sig ner på golvet tittade på ljusslingan och fnös åt den för att sedan titta på julgransslingan och vifta på svansen. Så sagt och gjort dem fick ta plats i granen. Samma sak hände med allt annat som sitter i granen. Blev en hel del och hans lilla julstrumpa fick ta plats längst ner. Sen tröttnade han och gick därifrån tills jag ropade på honom att hans gran var färdig. Då gick han och la sig i sin vovve säng och låg och sov i två timmar bredvid granen. Han som annars gärna vill flytta runt på olika ställen och sova haha. Hundar förstår verkligen mer än vad man tror.

Sen kommer vi till fönstren.Röda stjärnor i alla tre fönster samt juliga dukar som är köpta på Rusta. Det här fönstret fick tomtefar stå på ena sidan av stjärnan och på andra sidan fick tomtemor ta plats. Älskar dessa två tomtar fick dem av min mor för 3 år sen eller om det nu var 4. Jag tycker dem är jätte söta och fina helt klart mina favorit tomtar. Kommer dock inte ihåg vart hon köpte dem.Det andra fönstret fick två små tomtar med varsin bjällra i handen stå. La på ljusmanschetter på stjärnfoten för att dölja den lite och göra den mer julig.

Har ett fönster till som jag inte tagit kort på vill hitta några fina röda tomtar att ha även där. Nu är det en julstjärna, julduk och två blommor som står där. 

Har även satt dit en girland i taket som är röd med julklockor på.

Ha det gott.

Kram Kram Marre
4 kommentarer:

Annas Strålande Jul sa...

Aw så gulligt med egen gran till hunden! Låter som en riktig julälskare till husdjur du har, haha. Jättefint och mysigt i fönstret! <3

Marre82 sa...

Ja i morse när han skulle äta ville han inte äta i köket,när jag var i vardagsrummet så jag fick flytta hans mat till vardagsrummet istället. Bredvid granen, men han stod och blängde på granen då den inte var tänd. Så fort jag tände granen så viftade han på svansen och började äta. Så kul att han tycker om julen lika mycket som jag om inte mer hehe. Tack så mycket <3

Annie sa...

Men vad underbart med en julgran till hunden!!! Du är verkligen en hundägare i min egen smak! Själv har jag inte haft julgran till hundarna men så har ingen varit särskilt intresserad av dem. Hade de det skulle det säkert bli julgranar till dem också, haha. Jag satsar på paketkalendern istället eftersom min minsting ÄLSKAR julklappar och vill vara med när ALLA öppnar julklappar:) Vad gör vi inte för våra pälsklingar<3!

Marre82 sa...

Upptäckte att han tyckte om granar första gången vi satte upp en gran. Hittade honom alltid vid granen. haha Julklappar vågar vi knappt nämna här och det går inte att slå in julklappar vare sig honom eller till någon annan. För då sitter han snällt och väntar tills man fixat klart en julklapp. Så fort den är klar blir han ivrig och vill öppna den på en gång haha. Så när Asterix inser att han måste vänta till julafton blir han lite smått besviken,så han brukar få ett litet paket att öppna ändå. <3