fredag 29 oktober 2021

29 Oktober 2021 Börjar närma oss November

 Hej.

Har inte skrivit något här i bloggen sen den 23:e oktober. Men har haft fullt upp och har även mycket att göra framöver. Men kommer ut med inlägg då och då tills det lugnat ner sig.

Vi är alltså snart inne i November, tänk vad tiden går fort. Butikerna har mer eller mindre fått upp sina fina julsaker och man passar på att gå runt och mysa bland allt.

Svårt att gå förbi och inte köpa med något hem. Har blivit grått Angelstads tyg som jag ska sy till gardiner för att ha i köket.  Även hittat stjärnor som ska få lysa fint tillsammans med gardinerna. Hittade två små tomte dräkter till katterna som dem ska få ha på sig på julafton. Men även två tröjor då dem båda tycker om att krypa in i filtar när det börjar bli lite kyligt. Då har dem redan en "filt" på sig så dem kan lägga sig var dem vill. Dem har redan fått testat dem och dem tyckte om dem.

Letade dock efter tröjor som var lite mer juliga med snöflingor på och vi hittade några på Rusta men dem var alldeles förstora. Så får se nästa månad om dem har fått in fler i mindre storlek. 

Idag blir det att sy lite på gardinerna samt måla ett skåp som ska stå i hallen. Sen blir det att ta helg.

Hoppas att allt är bra med er.

// Marre

Förra årets kyla, undrar om det blir lika kallt i vinter.


Inga kommentarer: