onsdag 13 oktober 2021

13 Oktober 2021 Besök på Dollarstore

 Hej.

Var på Dollarstore i Hallsberg för att se om dem kommit ut med några julsaker. Vilket dem hade gjort, så här kommer lite bilder på det dem hade fått upp,

Bland annat denna fina adventsljusstake.

Fixar om lite i hallen, tänkte att färgglatt kanske skulle passa. Blev lite för mycket av den varan så bestämde mig för att göra om i hallen. Har nu bestämt mig för att ha lite mer natur färger, då min plan för hela vårat hem är att man ska känna ett lugn. Inte att det händer så mycket runtomkring. 

Så när jag fick se denna ljusstake kände jag perfekt den hade passat i våran hall på bänken till jul. 

Ska se om Dollarstore har något mer som skulle passa i hallen, nästa gång vi åker dit.

 


 -----

Och så en girlang, har haft funderingar på att ha en sådan i vardagsrummet. Hade en förra året men i lite tunnare format. Där jag satte i julkulor och ljusslinga själv. Så får se vad det blir i år om det blir att göra en själv i år igen eller om det blir denna där ljusen redan finns med.


 -----

Dem hade många fina julklappsetiketter att välja emellan bland annat dessa.

Dem som är överst med massa glitter på tyckte jag väldigt mycket om. Har det sen jag var liten tyckt om saker som glittrar i julgranen som glittergirlanger och även i fönstren där stjärnor och ljusstakar fanns. Jag kunde sitta länge och titta och därför blev granen en favorit.

Vi hade också en speldosa som spelade Jingle Bells i form av tre julklockor som hängde i taket. Dessa julklockorna hade glitter på sig i varsin färg. Blå, grön och röd, snöret eller kanske ska säga handtaget man drog i var glittrigt guld. Det var min andra favorit efter granen. Är det någon mer som haft en sådan i sitt hem?

Har tyvärr ingen bild på den, men tror nog att det var fler som hade en i sitt hem än vi. :)

Men även om denna speldosa är ett kärt minne så kanske jag ska se om Dollarstore har något julpynt i julklockor i år. För jag har märkt att jag är väldigt mycket för julklockor när det gäller julen.

-----Mycket att välja på hade dem för paket inslagning.

Bland annat cellofanpapper, får se när dem packat upp allt om man kan hitta fina julpapper också.

Letar efter julpapper som har dem där "gamla" tomtarna på eller kanske domherrar.

-----Det fanns även saker för den som tycker om att julpyssla men även för den som vill ha en nissedörr. 

Vissa saker som den röda bilen och skidorna skulle jag tänka mig att ha i en julby stående utanför ett hus eller kanske i en hög med fakesnö.

-----När vi var där hade dem fortfarande saker att packa upp, vilket var för ca en vecka sedan. Så jag håller tummarna för att allt är uppe nästa gång vi bestämmer oss för att åka dit.

Har även Motala, Laxå och två i Örebro att åka till om man vill julmysa mer.

Önskar er en bra dag.

// Marre 


2 kommentarer:

Anette - En fin jul sa...

Mysigt att det kommer fram mer och mer julsaker i butikerna :)

Marre82 sa...

Ja det är mysigt :)