fredag 22 oktober 2021

22 Oktober 2021 Jul på Ica Maxi

 Hej.

Var på Ica Maxi i Kumla för två dagar sedan.

Dem hade fått fram lite julsaker, bland annat ljusstakar och stjärnor.

Har letat runt på olika sidor efter en fin grå julstjärna. Funderade på att köpa en på Rusta. Men då vi var på Ica och såg att dem hade så blev det två ifrån dem.


 

 Dem kostade 50 kr styck, vilket jag blev glad över. 

-----

Vi hittade lite gott också som detta:


Så det blev en macka med skinka när vi kom hem. Tillsammans med soppa. Jag valde kantarellsoppa medans sambon ville ha gulaschsoppa.

-----

Vi hittade även dessa ifrån Gille.Jag som inte ens tycker om saffran valde att köpa med dessa kakor hem. Har sett många som tycker om dem så tyckte det var värt att testa. Och mums så goda dem var, man känner saffran smaken men det är inte som en smäll i ansiktet som jag tycker att andra saffrans bullar eller kakor kan smaka.

Jag smällde i mig fyra tillsammans med kall mjölk. När jag hade ätit upp alla fyra så kom jag på mig själv att känna med handen om det fanns mera som låg bredvid. Men jag hade bara tagit med mig dem innan jag satte mig för att titta på tv. Tur var väll det för annars hade jag kanske smällt i mig hela lådan.

😁😂

Ha det gott

// Marre

2 kommentarer:

Jul, Strålande Jul sa...

Gud så gott med griljerad skinka och saffransdrömmar! Jag hade nog också kunnat sätta i mig hela burken, haha!

Marre82 sa...

Ja det var inte alls dumt med griljerad skinka :)
och drömmarna så goda, kommer verkligen ha dem till Lucia istället för lussebullar. Julen kommer dem få följa med till också. haha så det blir nog att köpa på sig några burkar för butiken jag var i fanns det bara två kvar.