torsdag 11 oktober 2018

11 Oktober 2018 Nya smaker för julen

Hej

Igår var vi iväg en sväng för att se om Rusta, ÖoB och Ikea hade kommit ut med sitt julpynt. Rusta hade fått ut det mesta av sitt, ÖoB hade fått upp några få ljusstakar och Ikea hade fått upp lite man kunde köpa och lite som man kunde beskåda bakom ett avspärrat område. Lite jobbigt att se allt fint julpynt men inte kunna gå fram till det hehe

Så det blev inget julpynt för min del denna gången, men hittade lite annat till köket istället bland annat detta




-------------

Får vänta ett tag innan man åker tillbaka till Ikea så dem hinner få ut allt sitt julpynt. Har fastnat för dessa julgranskulor och vill titta lite närmare på dem i butik.
------------

Zoéga har nu avslöjat sitt julkaffe för i år och Wasa har även dem avslöjat sitt knäckebröd för denna julen. För den som tycker om ProPud så släpper Njie sin julsmak för julen.

En exklusiv och limiterad blandning med signaturbönor från Perubalanserade med Arabicabönor från Östafrika. En smakfull mörkrost med toner av lingon och nougat.
---

Wasa Kardemumma knäcke, tror att denna kommer smyga in sig i vårat hem då sambon älskar kardemumma. Så det ska bli intressant att se vad han tycker om detta knäckebröd.
---

En shake med smak av klassisk Polka.


------------------------------

Ha det gott

Kram Kram //Marres82


Inga kommentarer: