torsdag 30 november 2017

30 November

Hejsan.
Imorgon är det första december.
Har inte hunnit pyntat upp allt ännu p.g.a personliga skäl.
Men det kommer att komma upp även det sista så småningom.

I förra bloggen skrev jag om att jag hade pyntat klart våra två julgranar. Denna gången hade jag tänkt att skriva lite om julgranspynt. Vad tycker du bäst om för färger i granen, hur vill du helst att din gran ska se ut? Har du ens en gran eller tycker du att det räcker lika fint med att ta in lite granris att ha i en vas?

Första valet för mig är vad det ska vara för ljus i granen. Ska det vara färgade lampor, stora små?
Eller ska det vara dem gamla hederliga julgranslamporna eller kanske en varm vit slinga eller en kall vit?  Och om man bestämmer sig för en ljusslinga med små lampor i vill man ha en slinga eller flera.

När man har listat ut det så funderar man kanske på vad man vill ha i granen när det gäller dekorationer. Vill man bara ha julkulor och kanske lite glitter eller vill man ha något annat eller något mer. Det finns en uppsjö av julgranskulor där ute som man kan välja och vraka emellan.
Det finns både stora som små, i massor med olika färger och form. Likaså i glittergirlanger finns det massor av i olika färger och former både med och utan stjärnor, hjärtan m.m.

Jag tycker bäst om rött, vitt, silver, blått och grönt till julen så det är oftast det jag letar efter. Jag älskar pynt från förr som girlanger i taket, gamla planscher med tomtar på m.m.

Det finns också girlanger med små små kulor i, det hade vi i våran gran när jag bodde hemma och det har jag även idag.
Hur pyntar ni era granar och vad vill ni ha i eran gran. 
Och nu när adventsstakar och stjärnor har börjar komma fram i våra julfina fönster. Vilka tycker ni bäst om?


Ha det gott alla. 

Kram Kram //Marres82

Inga kommentarer: