söndag 3 december 2017

3 December

Hejsan

I dag på morgonen så tittade jag på dem tre avsnitt som kommit ut på Julkalander. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om den eftersom det känns lite som att klippen avslutas lika fort som dem började.

I går var vi iväg och handlade på Dollarstore, Willys och Biltema. På Dollarstore köpte jag två stycken sprayburkar med julsnö. Så idag tänkte jag börja med våra fönster, jag tejpade upp ett mönster på rutorna i vardagsrummet. Mönstret jag valde var fyrkanter.
(lånad bild)

Det ser inte ut som på bilden utan, jag sprayade julsnö emellan tejpbitarna, då jag tänkte att det inte skulle gå åt så mycket. Men efter att ha sprayat ett fönster, blev jag väldigt förvånad över att julsnön i sprayburken var slut. Skakade lite på burken för att se om jag hade skakat för lite men det kom inte ut någon mer julsnö. Besviken tog jag den andra burken och skakade den lite extra, men även där tog julsnön slut efter ett fönster. Kommer fortsätta att köpa den gamla hederliga sprayburken jag brukar köpa istället. 

För den räcker i alla fall till flera fönster. Vet att jag skulle ha en burk någonstans men som jag redan vet behöver man något hittar man det inte och den dagen man inte behöver det står det mer eller mindre mitt framför näsan. Jag som verkligen behövde julpynta idag, för att slappna av lite. 
Men får fortsätta när man inhandlat ny julsnö.

Ska strax ringa mor och se om hon kommit hem, hon har varit inne i stan och lämnat bror och hans son till bussen. Dem ska iväg till Stockholm idag och imorgon bär det iväg för dem till Manila. Dem sak vara iväg en hel månad uscha vad konstigt det kommer kännas att inte ha dem på nära håll. 
Men skönt för dem att komma iväg lite och gotta sig i värmen.

Kram Kram // Marres82

Inga kommentarer: