fredag 2 oktober 2020

2 Oktober 2020 Idag händer det... Wohoo

 Hej och godmorgon.

Idag händer det på eftermiddagen ska jag och min sambo iväg för att hälsa på pappa. Det var ett halvår sedan vi träffade honom. Ser verkligen fram emot detta.

Men först ska sambon iväg till sjukgymnasten för att kolla upp sin rygg som han har haft ont i till och från, men på den senaste tiden har värken blivit värre. 

-----

Har en liten fundering, nu när det är höst och det bara blir mörkare och mörkare ute. Vi bor som jag skrivit innan ute på landet där det blir väldigt mörkt på kvällarna. Vi har satt upp solcellsbelysning men dem lyser ju inte så länge då dem inte hinner att laddas upp ordentligt. 

Hur gör ni för att lysa upp eran trädgård eller balkong på hösten?

Ljusslinga nu i oktober? 

Massor med lyktor som står lite här och var? 

Ja hur gör ni, står lite still i mitt huvud då vi inte bott i hus på sju år och när vi bodde i hus så tänkte jag inte alls på sådant då inredningsintresset inte var på topp.

Ha en bra dag.

// Marre


(Lånad bild ifrån Pinterest)

2 kommentarer:

Celi sa...

Hej!
Vi har trädgårdsbelysning året om, lampor som lyser upp på träden och styrs med ett skymningsrelä som tänder när det blir mörkt. Men det är min man som är elektriker som fixat. :)

Men det är trevlig med ljuspunkter i trädgården när det är mörkt!

/Lina

Marre82 sa...

Lina: Vad mysigt med lampor som tänds när det börjar bli mörkt. Tack för tipset när det gäller träden kan tänka mig att dem lyser väldigt fint i mörkret :) // Marre & Jimmers