fredag 7 december 2018

7 December 2018 Tidig morgon

Hej

Vaknade tidigt i morse och tyckte att det var ovanligt ljust ute. Brukar vara väldigt mörkt annars här på landet men inte denna gången. Gick för att titta ut genom fönstret och fick se detta.
ÄNTLIGEN SNÖ, det har snöat några gånger sen November men inget som har varit kvar. Jag hoppas att snön får vara kvar och att det kommer mera denna gången. Helst ända fram till julen, saknar en jul med snö. Men tror att jag hoppas för mycket. Får köpa lite mer vita julpynt nästa år så man får ha vitt inne istället.

----

Har tittat på årets julkalender och tycker att den är helt okej detta året. Hade inte så stora förhoppningar på den innan julkalendern började. Men nu är jag fast och vill gärna se den varje dag.

Har funderat lite på vad jag ska köpa för julklappar till sambon och han har skrivit upp lite vad han skulle tänka sig. Blir nog något av det men vill ge honom något som han inte förväntar sig. Har någon ett bra tips på en julklapp till sin sambo??

Nu ska jag njuta av den fina vintervärlden som är ute sen blir att ta med sig vovven ut i snön ett tag. Han älskar snö och vill gärna vara ute så länge som möjligt och vill gärna inte gå in när matte eller husse fryser. Men följer ändå med oss in en stund för att vila efter att ha lekt runt i snön, men när han vilat färdigt vill han ut igen. Så jag hoppas också för hans skull att snön får vara kvar.

Ha det gott

Kram Kram //Marres82


Inga kommentarer: