tisdag 18 december 2018

18 December 2018 Ber om ursäkt...

Hej

Vill börja med att be om ursäkt då jag helt missat att jag fått kommentarer här på julbloggen.  Men när jag väl såg dem så var dem som att öppna tidiga julklappar, tack så mycket för dem fina kommentarerna. 

---
Snart är det jul och dagarna springer iväg, jag hoppas att denna julen kommer erbjuda massor med snö. Att den snön som är utanför fönstret nu kommer få vara kvar och att det gärna få komma mera. 


----

Dem senaste dagarna har innehållit julklappsköp, inslagning, lite mera pyntande och även satt ihop ett pepparkakshus. Även passat på att vara ute med vovven för lite bus i snön vilket han har älskat. (Och jag med för den delen hehe)

Har ni fått någon snö och har ni hittat något fint både i julpyntsväg och julklappar?
Är ni klara med allt till julen eller har ni något kvar?

Vi har julmaten kvar, skinkan är köpt och min kära mor har gjort en kålpudding till oss. Men har Jansson, Omelett och lite annat kvar som får vänta till julen. 

Ha det gott

Kram Kram //Marres822 kommentarer:

Annas Strålande Jul sa...

Härligt med snö, underbara bilder! Här finns det också lite grann, som jag hoppas kommer ligga kvar till julafton. Julstöket är i full gång här, med mycket fortfarande kvar att göra.

Marre82 sa...

Ja det känns som att det aldrig tar slut med saker att göra fram till jul och nu är det inte många dagar kvar phu. Får hoppas på att snön ligger kvar nu när det inte är så långt kvar :) God Jul