onsdag 19 april 2017

Hej allesammans

Har idag fått lite saker hem i brevlådan som jag beställt ifrån Aliexpress. Ett par trosor som jag kände att det kunde vara kul att testa och se hur kvalitén var då dem alla var billiga. Dem dyraste trosorna kostade runt 15 kr. Beställde 8 par 6 stycken har kommit fram medans jag väntar på ett par, den sista har inte kommit fram och fick ta dispute på den för att få pengarna tillbaka vilket vi nog kanske får idag eller imorgon. Även om det inte handlar om så mycket pengar så är det principen av att man inte vill betala för ingenting.  Men här kommer bilden på dem jag fått hem. Jag har inte bara beställt trosor denna gången utan även 3 stycken pärltavlor, jag har fått två av dem och gjort färdigt dem så nu väntar jag på den sista. Jag älskar pärltavlor då dem ger mig ett lugn när jag sitter och gör klart dem. Andra blir lugna av måla i en målarbok för vuxna men det fungerar inte riktigt för mig, då passar dessa tavlor utmärkt för min del. Och det finns massor att välja emellan på Aliexpress. Här kommer bilderna på trosorna och även på tavlorna. Har även med bilderna på det som inte har kommit ännu, men även på dem som jag får pengarna tillbaka för då dem inte ens har kommit fram.


Ett par Hello Kitty trosor inte riktigt min stil men ville välja trosor som jag annars inte skulle ha, roligt att förändra sig lite.

-----------------------------------

Ett par rosa, här kunde jag inte välja färg utan dem gjorde det åt mig. Dem har ett tryck på sig där det står Love,(vilket betyder kärlek)
-------------------------

Dessa är väldigt röda i sin färg men helt klart snyggast av dem som fanns att välja emellan, och nej det är inte riktiga Calvin Klein, den texten fanns inte ens på bilderna när man beställde.
----


Hehe det blev Angry birds trosor också där det står text på framsida och även text på baksidan av trosorna. ( Do not touch me, I´m bursting!! på framsidan och baksidan står det I am to angry!!! Passar bra för mig dagar som man vaknat på fel sida haha.
 Do not touch me, I´m bursting!! betyder Rör mig inte, jag exploderar!!
och det andra
I am to angry!! betyder Jag är jätte arg!!) Så ja när sambon ser mig med dessa på mig så är det bäst att låta mig vara haha.

-------------


Dessa trosor är inte en av mina favoriter jätte söta men sitter inte alls bra och är väldigt tunna i tyget. Men det var denna kvalitén som jag förväntade mig på dem andra som också var billiga.

--------------------

Dessa gröna har jag redan fått men dem ligger nu i tvätten, så det fick bli att låna bilden ifrån Aliexpress. Dessa är nog helt klart mina favoriter.

------------------------------

Och så nu till tavlorna som jag fått hem och gjort klart.

Denna rosen var lite svår då man knappt såg skillnaden på siffrorna där pärlorna skulle sitta men älskar den nu när den är klar. Ska köpa en ram till den också så jag kan ha den i sovrummet.

----------------------
och så även denna örn är klar, denna var väldigt rolig att göra då det var så mycket färger.

-------------------
Och så till dem två produkterna som jag väntar på.

Dessa fast i svart
--
Och så denna tavla
----------------------------
Så till det jag inte fått, utan får pengarna tillbaka ifrån.
Jag tyckte bäst om dessa när jag beställde dem så det är tråkigt att jag inte fått dem. Men det är så när man beställer ifrån Aliexpress eller andra sådana sidor man vet inte om man får det man beställt, hur lång tid det kommer ta innan man får hem det och om det man beställt är helt. Men har haft tur med både Aliexpress och Banggood. Detta är första gången jag inte fått en produkt som jag har beställt. Annars har jag fått hem alla och jag har beställt från dessa två sidor till och från i två till tre år. Vilket jag tycker är riktigt bra, sen att vissa produkter har varit trasiga eller inte fungerat som det ska är jag riktigt nöjd med att fått hem dem då dem har varit så billiga, det är sånt man får räkna med. Jag väljer dock bara att beställa billiga saker därifrån och köpa dem lite dyrare i affärer som finns nära mig. Lite tråkigt annars att beställa dyrt och så är det trasigt eller kanske inte ens kommer på posten.

Nä nu är det dags att göra lite nytta här hemma.

Ha det gott och hoppas nu att våren kommer snabbt och att man slipper snön.

Kram // Marres82


Inga kommentarer: