torsdag 21 januari 2016

Hejsan.

Har inte skrivit i denna bloggen sen julafton. Mycket har hänt sedan dess. Vi firade nyårsafton hemma hos min mor tillsammans med henne och en av mina bröder. Åt gott och spelade bingolotto, har inte spelat det på flera år så det var rätt kul att se vad mycket nytt dem hade börjat med. När nyårs firandet var över så åkte jag och sambon hem. Det var helt tyst hemma ingen sköt någon nyårsraket, det enda som hördes var några som hade hyrt lokalen under våran lägenhet.

Min sambo har precis börjat jobba igen han jobbar med att reparera gräsklippare, motorsågar och lite annat smått och gott som hör trädgården till. Han sätter även ihop nya som ska pryda affären utanför verkstaden. 

Jag ska börja plugga, utbildningen börjar 1 februari. Äntligen har jag hittat DET jag vill göra, vet att jag inte blir färdig med pluggandet efter denna kursen då den är på en månad men jag ska plugga vidare och det kommer ta några år innan jag är färdig men det är det värt. Såå.... vad är det jag ska plugga till..... Jo till IT-Programmerare och nej jag tänker inte plugga till en sak som t.ex webb, spel eller program utan jag ska inrikta mig på hela paketet. Tror det är lättare att få ett arbete då. Så det blir en månads utbildning sen blir det att skriva in sig på arbetsförmedlingen, hoppas på att få ett jobb på i alla fall ett litet kontor samtidigt som jag ska plugga vidare. Kommer fortsätta att plugga på distans så länge jag kan tills det kommer en utbildning där jag måste fortsätta på en skola. Men det enda målet jag har nu är att klara utbildningen få ett jobb och en inkomst så jag kan börja bygga upp mitt liv. Då det varit en enda röra innan. Så jag tackar med hela mitt hjärta för hjälpen jag fått av min mamma och jag tackar alla i min familj som finns där och stöttar mig. Jag behöver verkligen det här känner jag, för nu är det min tur att få ta ett stort kliv framåt och det känns underbart att känna stödet. 

Så jag känner att detta året kommer att bjuda på mycket och då julen och nyår nu är slut och all julpynt är borttaget. Så kommer jag att låta er följa med på min lilla resa för att nå mitt mål. Kommer kanske inte uppdatera varje dag då det kommer bli mycket pluggande månaden som kommer, men jag skriver så fort jag hinner.

Kram Marres82

Inga kommentarer: