fredag 16 september 2022

16 September 2022 Ang Julbloggen

 Hej.

 

Hösten har börjat lite smått och bladen på träden börjar ändra färg och falla till marken. Efter det kommer vintern med sina snöflingor. Har alltid varit mycket för både hösten och vintern. Men tycker även om värmen på sommaren. Har njutit varje dag det har varit sol och tagit vara på dem dagarna. 

Nu när hösten har börjat och dagarna går väldigt fort så vet jag att julen står för dörren och är snart här. 

Så hur kommer det bli med min julblogg? Vet faktiskt inte det just nu. Det har varit väldigt mycket det här året och det sista som har hänt är att man varit på begravning. En begravning som man inte trodde att man skulle behöva gå på då det var alldeles för tidigt.

Skulle ha skrivit detta i min vardagsblogg då jag inte tycker riktigt att det passar in på julbloggen, men har glömt mitt lösenord då det var ett tag sedan jag skrev även där.

Men för ca en och en halv månad sedan så hände något som inte fick hända. Mitt ex pappa var på sjukhuset, han skulle få komma hem men så blev det inte. För samma dag som han skulle få komma hem så hände det något och det resulterade i att han skulle få göra undersökningar för att komma på vad det var. Men dem hann inte med för efter några timmar så var han borta, bara 67 år gammal. 

Så har funnits där för mitt ex under hela tiden, stöttat och hjälpt till så mycket jag kunnat. 

Exet skaffade sig en valp för ett tag sen och även där hjälper jag till för att finnas till hands, och vem tycker inte om att gosa, busa och träna en liten söt vovve. :)


 

Så åter igen till julbloggandet, vet inte alls hur det blir med det i år. Det kommer säkert komma lite inlägg då och då. Men det jag nog mest kommer hålla mig till i år är att läsa alla andras mysiga julbloggar. 

Har redan läst lite om årets julskum med smak av Cola vilket jag tycker kommer bli intressant att testa. Har fått Mail om Saturnus nya glögg för i år.


Frostbär låter intressant och den kommer jag köpa. Deras glögg är ett måste för mig varje år älskar många av deras smaker.

-----

Även läst på några fina julbloggar om Blossas nya glögg. Ska bli roligt och intressant att läsa om mer av julens nya smaker ifrån olika företag. 

Även när det kommer ut mer om butikernas nya julsaker för i år. Har sett på Rustas press sida att dem har kommit ut med sina pressbilder inför julen. Men är också spänd på Ikea:s och alla andras julsaker.

-----

Har tidigare haft ett Instagram för julen, men ändrade om den till inredning istället då det är ett intresse jag har hela året. Så kommer säkert lägga ut lite bilder där när det är dags för att börja julpynta men även om det blir något inför hösten.

-----

Hoppas att alla har det bra


// Marre

6 kommentarer:

Jul, Strålande Jul sa...

Åh nej, så tråkigt att höra om ditt ex pappa! :( Förståeligt om det inte blir så jättemycket med bloggen vissa år, ibland kommer livet emellan helt enkelt. Men roligt ändå att du är tillbaka lite grann! <3

Marre82 sa...

Ja det känns sådär, kände honom i 19 år. Och mycket som ska fixas med innan allt är klart. Men försöker ställa upp för mitt ex så mycket jag kan.
Tack ❤️

Anette - En fin jul sa...

Så sorgligt, beklagar verkligen <3

Annie sa...

Vad jobbigt för er <3. Så jobbigt när våra nära och kära blir äldre och livet blir mer och mer skört. Tänker mycket på det eftersom både min pappa och mormor börjar bli dåliga... Hoppas att du ändå kan få njuta lite av julkänslor under den kommande tiden <3.

Marre82 sa...

Tack ❤️

Marre82 sa...

Tack ❤️ Ja det är jobbigt när dem blir äldre. Man får verkligen passa på att umgås och njuta av tiden man har tillsammans och ta vara på den. ❤️