tisdag 30 januari 2018

Hejsan

Idag är det den 30 Januari.
Jag har inte skrivit så mycket här i bloggen men har varit mycket nu den senaste tiden.
Igår var sambon iväg med våran äldsta katt till veterinären då hon var dålig, så igår fick hon somna in vid ett tiden på eftermiddagen. Det känns så tomt utan henne, våran yngre katt saknar henne också och behöver extra uppmärksamhet vilket hon självklart får. Läste lite om djur som är ledsna efter att ha förlorat sin vän och det stod om att man inte skulle ändra något i vardagen. Men att man skulle busa, klappa, borsta och gärna vara i närheten när det djur man har är ledsen. Så det är det jag gjort idag, man ska även prata om vad som har hänt med djuret då den förstår mer än vad man tror och vilket jag också märkte. Jag pratade med henne om vad som hänt och varför, men också om att vi får hålla ihop alla fyra, för vi är starka tillsammans. När jag satt där och pratade med henne tittade hon på mig och svarade mig flera gånger med ett försiktigt jamande. Så idag blir det mys framför tv:n ska titta på en serie som heter Bron som vi har hört talas om men inte kollat på. Vi började titta lite för tre dagar sedan och såg då tre avsnitt. Igår på kvällen tittade vi på tre till och vi tycker att den är riktigt bra.

Snart slutar sambon jobbet och vi ska äta oxpytt, stekt ägg och rödbetor ska bli gott. Igår blev det inte så mycket mat för min del. Sambon åt utav en av hans matlådor medans jag inte åt så mycket alls igår vilket jag vet inte är bra. Men kände mig inte hungrig utan bara tomhet och ledsamhet. Så idag måste jag försöka äta lite mer än vad jag brukar. Mår som jag gjorde igår men måste endå försöka äta ordentligt.

Ha det så gott alla.

Och till dig min kära Polarn jag saknar dig något enormt du är och kommer för alltid vara min lilla prinsessa. Älskar dig.


Kram Kram // Marres82

Inga kommentarer: