söndag 25 september 2016

Hejsan

Dags för lite julpynt, vet att det är tidigt men vill man planera inför julen så är det bra att börja i tid. Satt och letade lite på nätet och hittade några sidor som jag vill dela med mig av.

Den första sidan är LightInTheBox där det fanns lite julpynt att titta igenom.

Den första som jag fastande för är denna, tänk vad mysigt det är att ha en tomte med släde och renar i fönstret.
http://www.lightinthebox.com/sv/zooyoo-gullig-fargrik-pvc-avtagbar-jul-vagn-bild-av-vaggdekorationer-heta-saljande-vagg-dekaler-till-heminredning_p1978801.html?category_id=31481&prm=1.2.1.1

Eller varför inte några snöflingor

http://www.lightinthebox.com/sv/god-jul-elegant-fast-snoflinga-fonster-klistermarken-11-76-w-7-92-l_p2197736.html?category_id=31481&prm=1.2.1.1

Utan att behöva fusk snö.

Eller om det är ljusstakar, något till granen eller advent stjärna så hittar du lite fint på denna sidan Juldekorationer

Söker man på internet så kommer det upp massor med saker för julen både pynt men också alla läckerheter till julen som julmat, bakat och även det man dricker som olika smaker av glögg. Jag funderar på att testa en annan glögg detta år. Blossa har precis kommit ut med en ny glögg med Kråkbär kanske ska ta och testa den.
Kanske kan vara gott. Jag brukar alltid köpa vanlig glögg i affären som Ica eller Konsum och då blir det samma gamla vanliga, för feg att testa något nytt skulle jag tro. Men älskar smaken av glögg och vi ska inte tala om doften av glögg när den sprider sig över hela hemmet.

Satt precis och läste lite mer på internet om alla dess glöggsmaker och ramlade in på saturnus hemsida. och hittade då en glögg med smak av äpple och kanel har läst på många julbloggar att en glögg med dessa smaker rekommenderas starkt och att dem tycker att det är den godaste smaken. Så kanske ska testa en glögg med äpple och kanel.
http://www.saturnus.se/Sv/Produkter#?pid=118

haha skrattar åt mig själv hade aldrig hört namnet saturnus glögg innan trodde jag men fick då se denna glöggen och då tändes en lampa direkt. 
http://www.saturnus.se/Sv/Produkter#?pid=89
Jag hittade precis en glögg som kanske kommer falla mig i smaken, älskar polkagrisar.
http://www.saturnus.se/Sv/Produkter#?pid=82
Så denna är nog jätte god med mintig smak.

Denna glöggen under är nog mer för dem som tycker om hallon och lakrits.
http://www.saturnus.se/Sv/Produkter#?pid=84

Nu ska jag ta och fortsätta lite här hemma innan det är dags för sängen. 
Ha det gott
Kram Marres82

Inga kommentarer: