onsdag 31 augusti 2016

Hej

Idag skiner solen så fint ute, det blåser till och från och man märker på bladen att det är höst. Vackert i mina ögon. Jag ville ha in hösten i lägenheten men inte det kalla som årstiden plockar med sig utan höstens färger och så lägga till lite värme med levande ljus.

I vårat datarum så har det blivit orange ljus tackvare gardinerna och även sängöverkastet som jag valt att ha på soffan tillsammans med en brun kudde och två bruna täcken. På bordet framför soffan fick det bli en brun duk.

I vardagsrummet bestämde jag mig för att ha brunt även där men en liten snällare brun färg på gardinerna tillsammans med gröna panelgardiner med löv på. Och på matsals bordet och soffbordet fick det bli gröna dukar. På soffan valde jag att ha ett ljust grönt sängöverkast tillsammans med dem röd orange soffkuddarna. På bordet ställde jag dit ett dekorationsfat tillsammans med ljus. Ska försöka hitta gröna ljus att ha där istället så att det blir en helhet i vardagsrummet.

Ber om ursäkt för ljuset i fönstren men min kamera är inte den bästa när solen lyser. Jag är väldigt nöjda med höstfärgerna jag valt i rummen och får se om jag fortsätter i dem andra senare in på hösten.
I sovrummet har jag valt att ha det ljust och fräscht med både gammalt och nytt med en gnutta romantiskt då jag älskar den stilen. Överkasten som jag skrivit om innan har jag fått av min käre mor och så även det vita överkastet som pryder sängen och det grå svarta som ligger vid fotändan. Kuddfodralen har jag också fått från min mor, älskar änglarna och blommorna på dem.
Jag vill ha ett sovrum där man kan känna sig lugn och trygg. Ett sovrum som man bara väntar på att få gå in och lägga sig och gosa ner sig under täcket.

Nu ska jag ta och börja med maten innan sambon kommer hem från jobbet det blir kassler och bandspagetti idag med rabarberpaj och hemma gjord vaniljsås. Vet inte riktigt vad jag ska göra med kasslern funderar på om jag ska göra någon sås och blanda ner det i. Jag får se något gott kommer jag nog på efter mycket om och men.

Ha det gott.

Kram Marres82


Inga kommentarer: