torsdag 7 september 2017

7 September

Idag vill jag tipsa er om två filmer. Älskar julfilmerna som går på Hallmark och vill gärna inte missa någon av dem, blir alltid glad och känner värmen ifrån jul stämningen.
Varje år har Hallmark en jul nedräkning och varje dag fram till jul visar dem en jul film. Så jag tänkte tipsa er om just Hallmarks julfilmer förhoppningsvis har ni inte missat dem. Har försökt att förklara dessa två filmer, men det bästa är att se dem själva.

Förra året hade dem bland annat en film som heter

Christmas cookies  

Filmen Christmas cookies handlar om en kvinna som är på väg till en by för att avsluta ett köp av en kakfabrik. Hon lever i ett förhållande som hon tror att hon trivs tillsammans med. Men när hon kommer till staden med kakfabriken träffar hon en man. Som gör att hon funderar på om hon verkligen lever i det förhållandet som hon vill ha. Följ denna underbara julfilm och bli förälskad i alla juleljus, glitter och julgranar. Men framförallt värme, kärlek och omtanke för dem runtomkring dig.






-------------------------------------
Den andra filmen jag vill tipsa om heter 
Every christmas has a story



Filmen Every christmas has a story handlar om en kvinna som av någon anledning inte känner någon jul stämning. Hon jobbar i ett TV program där man pratar om just julen. Efter sändning går allt fel och alla som just tittar på TV programmet ser det. Det slutar med att hon får åka till en liten stad eller om man ska kalla det för by som heter Hollyvale, där hon ska hitta sin jul stämning igen. Men väl där händer det massor med saker som hon inte riktigt håller med om, om det handlar om hur man firar jul eller om det handlar om att hon inte alls vill hitta tillbaka till jul stämningen får du själv upptäcka.

Medans jag tittade på filmen så var det blandade känslor både glädje och värme och ibland så kom det en rörande tår. En film som jag varmt kan rekommendera.

 
 
--------------------------------
Vem behöver inte lite ljus och värme såhär på den kalla hösten.
 
Kram // Marres82
 


Inga kommentarer: