onsdag 26 september 2018

26 September 2018 Juldofter

Hej.

Idag så blåser det massor ute och det börjar bli lite små kyligt i lägenheten. Det första jag tänker på idag är varm filt, varm dryck och massor med värmeljus. Så idag tänkte jag tipsa om Village Candle som har massor med juliga dofter. Satt och tittade på deras hemsida och sidan var på engelska så jag översatte deras text till svenska, så är det något som ser konstigt ut är det för att jag varit för snabb när jag översatte texten.

Vintergröna skogar framkallar en rik, gränslös värld av äventyr och firande. Blandat med citrus dofter, detta är en rik aromatisk doftupplevelse för att framkalla djupa lagrade minnen samtidigt som det inspirerar nya berättelser och känslor. 

----------------------------------------------

Denna doft markerar den magiska övergången när höstens kyla smyger sig på och vintriga tankar börjar dyka upp. En skarp doft av äpple och frisk doft av järnek och vintergröna.

--------------------------------------------

Både klassiskt och modernt, denna doft fångar den välbekanta magiska doften av julgran tillsammans med enbär. 

-------------------------------------------------


Glädje, tacksamhet och firande ligger i hjärtat av denna juldoft och den perfekta presenten till vänner och familj. Med en samling av dofter och känslor för att återspegla säsongens ande, blandas dofterna av cederträ, kanel, kryddnejlika och vinterträd och blandar sig för att fånga värmen och känslan av julen.
----------------------------------


Resan fram till julen inspirerar sin egen speciella spänning och belönas alltid. Traditioner och minnen från tidigare år kommer tillsammans med nya överraskningar och glädjen av nutiden. Den här doften framkallar hushållets bekvämligheter och hem. En doft av varm rom, krämigt smör och söt frukt för den välkomnande hemkänslan.
----------------------------------------------------


Denna kryddade doftljuset handlar om att känna sig varm i kroppen när kylan knackar på. Laddad med julens kryddor och doft av kanel för att skapa en mysig stämning i varje hem. Plus en hint av vanilj som bygger upp känslan av värme för att efterlikna värmen från en varm kram.
---------------------------------------

 Snödagar är de roligaste dagar, med dofter av färsk tall och cederträ. Detta ljus erbjuder en doft av en vinterblandning av ett vinterland med virvlande snöflingor, kyliga vindar och du kan drömma dig bort och tänka på slädturer och det knaprande ljudet ifrån snön.

----------------------------------------


Läcker doft och nästan omöjlig att motstå, doften av äppelpaj. Låt doften spridas i hemmet, medans snön faller tyst på marken och förvandlar allt till ett himmelskt vinterland utanför fönstret. 

---------------------------------------


Återskapa känslan av en perfekt vinterdag varje gång du tänder detta ljus. Dess doft av balsaträd och cederträ, medan en antydan av mandarin ger en doft av sötma.

--------------------------------

Finns säkert fler ljus att hitta, men tyckte att det räckte med dessa så man får lite hum om vad som finns i doftväg. 

Nu blir det att mysa ner sig i en filt och dricka varm dryck.

Ha  det gott.

Kram Kram // Marres82


Inga kommentarer: