onsdag 10 oktober 2018

10 Oktober 2018 Titta igenom Julpynt

Hej

Igår på kvällen tittade jag igenom två lådor med julpynt för att se vad jag skulle spara och vad som var trasigt som ljusslingor m.m. 
Har en hel del pynt att gå igenom då jag har i överskåp och fler lådor. men får ta det under dem närmsta dagarna. Jag älskar att blanda gammalt med nytt och hittade dessa bland pyntet.


Denna fick jag av min mamma och jag tycker den är så fin. Kommer inte riktigt på just nu vad dessa heter, men jag har en hängare för kökshanddukar i köket och så hänger denna framför för att dölja kökshanddukarna. 
--------------------


Detta är löpare som fanns på rulle, hittade dessa förra året på Netto. Har för mig att en rulle kostade 10 kr och tror att rullen var på 2 meter.
-------------------------


Dessa tomtar hittade jag på Rusta förra året och även dem kostade 10 kr.
--------------------------------------------


Snöflingorna som syns på bilden nertill beställde jag ifrån Aliexpress förra året, dem är jätte fina att hänga upp i fönstret tillsammans med adventsljusstake eller stjärna.
--------------------------------


Denna fanns på Dollarstore och jag vet inte om den kostade 10 kr eller om det var 20 kr. Jätte fin att hänga på väggen. 
--------------------------

Finns mycket fina saker och jag har några som är mina favoriter. Kommer säkert visa upp dem här i bloggen. Vilka är era favoriter som ni gärna vill ska vara med varje jul?

Ha det gott 

Kram Kram //Marres82


Inga kommentarer: