torsdag 16 juli 2020

16 Juli 2020 Loppis

Hej.

Under sambons semester så var vi iväg på Loppis som ligger nära oss. Där hittade jag två saker som jag längtar till att använda till Julen. Ett glöggset för 30 kr och en plansch för 5 kr. Nu har jag alltså två glöggset men det gör ju inget får se om jag ger bort den andra till någon som vill ha.


Tänkte att jag även lägger ut ett litet klipp på Skruttan som är full med bus om dagarna.

Just nu sitter och i fönstret i datarummet och letar efter någon rolig fluga att jaga runt. Hittar hon någon sitter hon och små jamar. Hon är en väldigt pratglad liten tjej så man vet alltid var hon är. Efter en stund när hon lekt går hon och lägger sig för att sova en stund för att kunna fortsätta att leka.
Idag fick våran vovve Asterix en liten försynt puss av henne vilket gjorde att han började vifta på svansen. Känns både bra och roligt att det funkar så bra mellan dem. Asterix tycker annars att det är lite små farligt med katt. Men denna lilla busfrö tycker han verkligen om. 

Hoppas att allt är bra med er.
Här är det bra men fortfarande väldigt trött. Igår ringde sambon och frågade gruvföretaget om dem kunde platta till sanden dem lagt på infarten till garaget så han kommer in med bilen och även ställa maskinen längre ner på tomten. Vilket inte var några problem för chefen. Han skulle skicka en som fixade det. Men när sambon kom hem och den som fixade till infarten var klar och skulle åka lovades matjord redan dagen efter. Skönt tänkte vi då blir det snart klart. Men en timma efter grävmaskinisten hade åkt ringde sambons telefon. Han fick skäll av chefen för grävföretaget. Han sa att min sambo skulle sluta tjata och att det inte gjorde något om det låg en massa sand för infarten till garaget och att grävmaskinen stod bra där den stod till vecka 32 när det skulle vara klart. Sambon fick alltså skäll för något som först var okej för dem chefen men också för att hans anställda hade lovat jord. Sambon har bara varit tillmötesgående med dem och varit trevlig men fick nu alltså skäll. Konstigt att skälla på någon när personen inte gjort något utan bara frågat om infarten och att flytta på grävmaskinen. Vi ville bara kunna njuta av våran trädgård första sommaren huset. Men denna chefen för grävföretaget tyckte att vi skulle flytta för att han inte tyckte om våran bovärd. 
Våran bovärd en den bästa vi haft och han är hur snäll som helst så det är inget vi kommer göra. Vi har dessutom bara bott här i fyra månader. 
Så ja nu känns det som att det blir lite repris efter lägenheten vi bodde i. Men vi vet också att detta bara under en kort tid sen kan vi börja njuta igen.
Men trött i kroppen är man och det spelar ingen roll om man sovit ordentligt så känns det som att man behöver sova mera. 

// Marre

P.s Detta inlägg var tänkt i min vardagsblogg men då det var lite jul relaterat så fick det bli här. Så vill man följa vårat vardagsliv under sommaren så titta gärna in på vardagsbloggen. D.s

Inga kommentarer: